De Sporthal

De sporthal is een multifunctionele zaal met zeer uiteenlopende gebruiksmogelijkheden op het gebied van sport, recreatie en cultuur. De Fuik is de thuisbasis van een aantal vaste gebruikers:  voor uiteenlopende sporten zoals o.a. Kortenhoef ‘94 (voetbal), ASV (handbal), De Treffers (badminton), Hockey Club Hilversum, Judokan Aben, Odis (volleybal en gymnastiek), maar ook voor tal van activiteiten zoals 4xG Rommelmarkt, (bedrijfs-)toernooien, beurzen, de Drie Dorpen loop, muziekuitvoeringen, carnavalsfeesten en de Sinterklaasintocht.

De sporthal is ook te huur voor tal van evenementen waarbij wij u alle faciliteiten kunnen bieden. Voor niet sportgebonden activiteiten beschikken wij over vloerbescherming en is zaalaankleding beschikbaar. U kunt gebruik maken van een podium, inclusief het gebruik van tafels en stoelen. Daarnaast is er een uitgebreide stroomvoorziening aanwezig, waardoor voor de zaalversterking geen aggregaat nodig is.

Sporthal de Fuik en de horeca is rolstoel toegankelijk en drempel vrij. U kunt de wedstrijden in de sportzaal op de begane grond bekijken. Onze tribune is niet toegankelijk met een rolstoel.

Informeer gerust naar onze mogelijkheden!

Deze website maakt gebruik van cookies om de werking van de site te optimaliseren. Tijdelijke cookies worden bij beëindiging van de sessie verwijderd.
Ok